Favágás az Einhell akkus fűrészgépeivel

Mindegy, hogy az erdőben, otthon vagy a kertben, tűzifát aprítani vagy akár gyümölcsfákat szeretne gallyazni a szatócson webáruházban az Einhell láncfűrészei nélkülözhetetlen segítőtársak, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen hobbikertész eszköztárából sem. 

A metszés történhet a fák nyugalmi időszakában, lombtalan állapotban, vagy a vegetációs időszakban, nyáron. Ezen belül is különböző időpontokat választhatunk, ami aztán hatással van a gyümölcsfák további fejlődésére, élettevékenységeire.

Akkumlátoros láncfürészek

Környezetbarát, csendes és erős készülékek: ezek az Einhell akkumulátoros láncfűrészei. Soha többé nem kell amiatt aggódnia, hogy kifogy a benzin. Sőt! A vezetékekben sem fog megbotlani többet, ha a határtalan szabadságot kínáló akkumulátoros láncfűrészeket választja. A benzines láncfűrészekhez képest az akkumulátoros modellek nem csak halkabbak, de kevesebb karbantartást is igényelnek, és mivel nem termelnek kipufogógázt, ezért környezetbarát alternatívaként is szolgálnak. A 18 V modellek mellett léteznek erősebb, 36 V láncfűrészek is, amelyek teljesítményben már felveszik a versenyt a benzines társaikkal. Rögzítse a készülékre a megfelelő Einhell Power X-Change lítium-ion akkumulátort, töltsön fűrészláncolajat a tartályba, és… Már meg is kezdheti a munkát! A lánc feszességének beállítása, valamint a gyors és hatékony munkavégzés biztosítása érdekében valamennyi akkus láncfűrészt olyan feszítő- és rögzítőrendszerrel szerelték fel, amelyhez nem lesz szüksége külön szerszámra. A fűrészelés így biztonságos, és a fűrészlánc sem kopik olyan gyorsan

Magassági ágvágó fűrészek

Magas ágakat kell lefűrészelnie? Felejtse el az ingatag létrákat! Válassza az Einhell magassági ágvágó fűrészét, amely a kihúzható nyélre erősített láncfűrész segítségével még a vastag ágakat is könnyedén levágja. Bár ezeknek a fűrészeknek rövidebb a vágáshosszúsága, a teleszkópos nyél révén messzire elérhet velük. A kihúzható nyéllel felszerelt készülékek különböző meghajtástípusokkal, ill. multifunkciós szerszámként érhetők el. Ha vezeték nélküli megoldásban gondolkodik, akkor válassza az Einhell Power X-Change rendszercsaládjába tartozó akkumulátoros ágvágót, az akkumulátoros multifunkciós szerszámot, vagy a benzines multifunkciós szerszámot. Van a közelben elektromos csatlakozási lehetőség? Akkor az elektromos magassági ágvágó fűrész is tökéletes megoldás!

Akkumulátoros ágvágó fűrészek

Az akkumulátoros ágvágó fűrész nélkülözhetetlen segítség, ha fák és bokrok karnyújtásnyira lévő ágait szeretné egyszerűen és gyorsan levágni. Ez a készülék tökéletes eszköz a mindennapi kerti munkákhoz. Az akkumulátoros ágvágó fűrésszel akár 90 mm vastag ágakat is könnyedén elvághat a vízszintesen előre és hátra mozgó fűrészlap segítségével. Az ágvágó fűrész más elven működik, mint a klasszikus láncfűrészek, amelyek vágókarddal és fűrészlánccal vannak felszerelve. A pontos végeredményről a levehető kengyel gondoskodik: mivel a fűrészt ennek segítségével rögzítheti az ágon, ezért könnyebben levághatja azt. Attól függően, hogy melyik Power X-Change akkumulátort használja a fűrészhez, ez a rendkívül könnyű és könnyen kezelhető szerszámgép akár bonyolultabb favágási munkákhoz is használható.