Barion Pixel
Telefon: +36 30 30 00086 Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00
Telefon: +36 30 30 00086 Hétfő - Péntek 8:00 - 17:00

HERON 421 WHITE +; egyfázisú, 6,8 kVA-es, vészhelyzeti áramfejlesztő, kommunikásiós egységgel

Töltse ki a kérdőívet a megfelelő típus kiválasztásához! kérdőív

 

Egyfázisú készülék üzemeltetéséhez javasolt; áramszünet áthidalására, feszültségcsökkenés vagy túlfeszültség kiküszöbölésére. A készülék a hálózat és a fogyasztók közé sorba kötve figyeli a hálózat paramétereit és ha a beállított értékektől eltérő feszültséget vagy frekvenciát érzékel, automatikusan lekapcsolja a fogyasztókat a villamos hálózatról, majd a motor elindítása és bemelegítése után rákapcsolja a generátort a fogyasztókra. A hálózat visszatérte után – a várakozási idő leteltével -, visszakapcsolja a fogyasztókat, majd a motor lehűtése után leáll és készenlétbe helyezi magát. A kommunikációs modulnak köszönhetően SMS üzenetben értesíti a felhasználókat az áram hálózati hibájáról, generátor terheléséről, generátor terhelés megszünéséről, hálózati áram visszatértéről, generátor leállásáról, esetlegesen az alacsony akkumulátor feszültségről és annak visszaállásáról. A vészhelyzeti áramfejlesztőt – az arra jogosulltak -, távolról is tudják indítani és leállítani telefon segítségével.

Előnyök – Beállítható a hálózati feszültség alsó és felső kapcsolási küszöbértéke. – Felhasználói igényekhez igazítható a generátor indításának késleltetése és a hálózati visszakapcsolásának késletetése. – Automata töltöberendezés felügyeli az áramfejlesztő akkumulátorának töltöttségét hálózati és generátor üzemben is.  – Automatikus tesztüzem, mely 30 naponta – áramszünetet szimulálva -, elvégez egy tejeskörű próbát. – Beépített olajszint érzékelővel rendelkezik, mely alacsony olajszint esetén megelőzheti a motor károsodását. – A vészhelyzeti áramfejlesztő generátora elektronikusan és mechanikusan is reteszelve van a hálózattal történő véletlen összekapcsolódásának elkerülése érdekében. – Hosszú áthidalási idő egy feltöltéssel, a nagyméretű üzemanyagtartálynak köszönhetően.- A beépített tűzvédelmi főkapcsoló segítségével, szükség esetén teljes körű áramtanítás érhető el. – Nagymértékű feszültség stabilitás az automatikus feszültség szabályzó rendszernek (AVR) köszönhetően.- A hálózatból kikötve és kézi üzemmódba átkapcsolva a készülék mobil áramfejlesztőként is üzemeltethető.- Felhajtható fogantyú és tömör gumikerekek segítségével a lehető legközelebb vihető a felhasználás helyéhez.
– A kijelzőn ellenőrizhető a generátorból kijövő feszültség, frekvencia és az üzemórák száma. Az üzemóra jelzésnek köszönhetően a karbantartások pontosan ütemezhetők.
– Kisebb teljesítményű, 12 V-os egyenáramú fogyasztók ellátására is alkalmas.
– Üzemanyagszint mérővel felszerelve. – Az áramfejlesztő a főbb állapotváltozásokról SMS üzenetben értesíti a felhasználókat. – Lehetőség van az áramfejlesztő indítására és leállítására telefonkészülék segítségével.

Műszaki jellemzők

Generátor: egyfázisú, szinkron generátor

Generált feszültség: 230V ~ 50Hz; 12V DC

Elektromos teljesítmény tartós: 6,3 kVA; max.: 6,8 kVA

Teljesítménytényező (cos fi): 1

Teljes üzemi áram : 27,3 A (230V); 8,3A (12VDC)

Védettség : IP23

Feszültség szabályozás: AVR

Akusztikus nyomás: 84,0 db(A)

Üzemanyag tartály: 25 liter

Fogyasztás közel max. teljesítményen: 4,41 liter/óra

Motor: négyütemű, OHV vezérlésű, olajszint érzékelővel ellátva

Max. teljesítmény : 15 LE

Hengerűrtartalom: 439 cm3

Olajtöltet: ~ 1,1 liter

Üzemanyag: 95 vagy 98 ólommentes benzin

Motorolaj: SAE 15W40 osztály

Indítás: elektromos és kézi

Tömege: 104 kg (üzemanyag nélkül)

Készülék mérete(mag-szél-hossz): 105 x64x70 cm

Gyújtógyertya : DENSO 16 EPR-U vagy ezzel egyenértékű

Légszűrő rend. száma: 8896112A

Hozzáadott tartozékok

Használati útmutató

EU Megfelelőségi bizonylat

Gyertyakulcs

12 V- os csatlakozó vezeték

3 ÉV GARANCIA

1174900 Ft

Mennyiség Készleten
Cikkszám5999026379779
Termékkel kapcsolatosan bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba.

HERON áramfejlesztők szivattyúk (3 év)

Tömeg 104 kg
0

Termékek keresése

Vissza a tetejére
A termék bekerült a kosarába